Bandenmarkt met systeem

Kansen benutten - Samen groeien

De bandenmarkt is in beweging: De digitalisering neemt voortdurend toe en mensen worden steeds mobieler. En dat beïnvloedt ook het koopgedrag. Voor het eerst slecht nieuws voor de stationaire bandenmarkt? Neen, het zijn nieuwe kansen, die clever moeten worden benut om zich als toekomstige mobiliteitspartner op te stellen!

Wij van probanden.be zijn ervan overtuigd dat de online en offline bandenhandel van elkaar kunnen profiteren. Daarom willen we u tools geven om de kansen van digitalisering optimaal te benutten en aan de groeiende online bandenmarkt deel te nemen. Interesse? We tonen u hoe!


Met probanden.be gratis nieuwe klanten winnen!

Nieuwe klanten zijn duur en de verspillingen van reclame zijn hoog. Omzeil de traditionele weg en gebruik als Delticom servicepartner de kansen van de online bandenverkoop. Waarom? Daarom:

de online bandenverkoop groeit:

In 2018 is het aandeel kopers van online onderdelen met 10% gestegen

De offline servicebehoefte blijft:

75% van de online bandenkoper laten de banden in een werkplaats monteren

Bron: AutoTeileOnlineMonitor (ATOM), 2018

Net hier ligt uw potentieel:

Delticom AG is met meer dan 9 miljoen klanten wereldwijd Europa‘s grootste online bandenverdeler. Daarvan kunt u genieten!

Als servicepartner van Delticom bevelen we uw werkplaats aan in onze eindklantenshops zoals ReifenDirekt.de, Tirendo of MotorradreifenDirekt.de voor de bandenmontage.

U bereikt zo potentiële nieuwe klanten

  • regionaal
  • zonder verspillingen
  • zonder eigen reclamekost
  • en volledig gratis!

Verzeker u van uw kans op extra activiteiten zoals bijvoorbeeld inspecties of olieverversing en bind de klanten op lange termijn voor een groeiende activiteit.

Nu servicepartner worden!

probanden


Flexibiliteit zonder contractbinding: Gebruik uw gratis toegang tot ons magazijn!

De aanmelding als bedrijfsklant bij probanden.be is gratis en verplicht tot niets. Er worden geen maandelijkse toeslagen verzameld en er zijn ook geen minimale afnamehoeveelheden! Uw aanmelding helpt u zelfs cash geld te besparen. Hoe, vraagt u zich af?

Dankzij eigen magazijnbehoud en jarenlange logistieke competentie kunnen we zeer korte leveringstijden verzekeren. Zo hebt u steeds toegang tot een ruime keuze aan banden, wielen en toebehoren. Bespaar gewoon op de hulpbronnen voor opslagkosten en blijf daarbij volledig flexibel en onafhankelijk.

Banden:

Geniet als verdelerklant van onze ruime keuze aan banden voor de meest uiteenlopende doeleinden. Van auto tot grasmaaier vindt u steeds de passende banden voor alle voertuigen en zo kan elke behoefte van de klant op korte termijn worden bediend.

Als Europa‘s grootste online bandenverdeler kunnen we u steeds voordelige dealervoorwaarden bieden, zonder toeslagen, zonder minimumafnamehoeveelheden, gratis verzending - vanaf de eerste band!

Hier gratis registreren!

Volledig wiel / BDCS:

Uw klant heeft bij de band ook de passende velg nodig? Geen probleem, breid met probanden.be gewoon uw aanbod uit en bied uw klant de beste keuze - geheel zonder eigen opslagkosten!

Met onze complete wielconfiguratie vindt u steeds de passende wiel-banden-combinatie voor uw klantenvoertuig - montageklaar met passend BDC-systeem. Kies daarbij uit tal van hoogwaardige aluminium en stalen velgen van bekende fabrikanten en combineer ze met een band van ons omvangrijk assortiment.

Informeer hier omtrent onze aluminium of stalen complete wielen.

Services:

Met meer dan 15 jaar ervaring in de online handel werken we voortdurend aan de optimalisering van onze aanbiedingen. Daarbij ligt onze focus in de ontwikkeling van services, die uw alledaagse werkdag als verdeler zo goed mogelijk ondersteunt.

  • Zoekfuncties: Vele wegen leiden naar de juiste band. Daarom bieden we u veelvuldige zoekmogelijkheden in onze online shops. Via matchcode, artikelnummer, fabrikants-ID of EAN - kies gewoon de zoekfunctie, die voor u het meest comfortabel is.
  • Expressverzending: Uw klant had zijn nieuwe band eigenlijk gisteren al nodig? Gebruik daarvoor gewoon onze expressverzending. Vele artikelen kunnen bij bestelling voor 15 uur al de volgende werkdag worden geleverd.
  • Datafeed: Door automatisering bieden we u meer efficiëntie voor uw succes. Indien nodig stellen we voor u een gratis, geautomatiseerde datafeed in waarmee u steeds dagactueel alle wezenlijke informatie in een overzicht vindt: Banden-, prijs- en bestandsgegevens alsook individuele groothandelsaanbiedingen. Omvang, dataformaat en overdrachtswijze bepaalt u om zo voordelig mogelijk en comfortabel uw bestellingen te voeren.
  • Serviceteam: We maken online handel persoonlijk. Ons competent B2B service team is speciaal voor vragen en behoeften van onze verdelerklanten opgeleid. U bereikt ons van maandag tot vrijdag tussen 07.00 en 22:00 uur op het telefoonnummer: 0511 / 93634-965 of via e-mail: autoreifenonline@delti.com

Gratis adviestools:

We willen u als handelspartner daarbij ondersteunen om uw klanten in de steeds servicegerichte bandenverkoop nog succesvoller te adviseren. Daarvoor stellen we u in de verkoopweergave gratis tools voor uw verkoopgesprekken ter beschikking.

Onze verkoopberekening maakt het mogelijk om individuele marges voor verschillende productgroepen in de shop te bewaren. Uit de bewaarde marges en uw aankoopprijzen berekenen we automatisch de prijs voor uw eindklanten.

Als specialist kent u een van de hindernissen bij de bandenverkoop: De bandenkeuze van de verschillende fabrikanten is enorm! Speciaal afgestemd op het rijgedrag en de portemonnee is voor elke klant de optimale band erbij - maar welke? Met onze virtuele bandenadviseur vindt u met slechts enkele vragen de passende band voor uw klantenvoertuig. Zo vermindert u de keuze in de kortste tijd en bespaart u tijd en frustratie.

Zeer eenvoudig en comfortabel adviseert u uw klanten direct aan het voertuig met de gratis Autoreifenonline-app. Met uw toegang voor probanden.be vindt u mobiel met enkele clicks alle belangrijke informatie die u voor de bandenverkoop nodig hebt - gecomprimeerd en overzichtelijk voor een succesvol advies!

Word nu verdelerklant van www.probanden.be ! Alle info voor aanmelding en registratie vindt u hier.


U bent een particuliere klant?

Als u online banden voor uw voertuig wilt kopen, klik dan hier .


Nog geen klant?

Registreer nu gratis