Camperbanden: Extra omzet met topmarges

Wohnmobil Reifen

Spontaan zijn, genieten van de vrijheid van het ‘hotel op wielen': de camper is populair geworden onder steeds meer reizende fans voor een vakantie zonder hotelvereisten en zonder verplichting van vooraf georganiseerde vakantieroutes.

Voor u als bandendealer biedt deze ontwikkeling vooral één ding: de kans om de verkoop te verhogen en hoge marges.

Kansen op hoge marges bij de verkoop van camperbanden

Waar gaat het om? Om van de vrijheid op vier wielen te genieten, zijn de meeste camper bezitters afhankelijk van uw hulp als specialist in banden of van carrosseriebedrijven. Naast technisch onderhoud, moeten uw klanten vertrouwen op betrouwbare en vooral duurzame banden en zijn ze vaak bereid om veel geld te investeren - hun volgende reis staat immers op het spel!

Volledig assortiment en de beste dealerprijzen - ook zonder eigen voorraad

Dit betekent voor u: ook al bent u niet gespecialiseerd in campers, gebruik uw kans op extra omzet door het juiste advies en de verkoop van geschikte banden aan uw klanten aan te bieden. U kunt met name prima marges genereren op het gebied van camperbanden. U hoeft niet eens uw eigen voorraad te onderhouden.

Gebruik uw aankoopvoordelen bij probanden.be!

Wohnmobil Reifen

  • Word een leverancier die alles aanbiedt - toegang tot alle gangbare formaten
  • Alle bekende fabrikanten zoals Continental, Michelin, Pirelli of Maxxis
  • Topkoopvoorwaarden al bij de 1e band
  • Bespaarmiddelen: externe opslag via het centrale magazijn van Delticom
  • Volledige flexibiliteit: geen verzendkosten, geen minimum hoeveelheden, geen extra kosten
  • Zonder verzendkosten
  • Competente contactpersonen en B2B-serviceteam

Of u nu een bandenleverancier, camperwerkplaats, camperverkoper of verhuurbedrijf bent met uw eigen wagenpark - bespaar op middelen, blijf flexibel en neem uw bedrijf mee! Heel eenvoudig, gratis en niet-bindend.Test ons: Registreer nu als dealer!

______________________________________________________________

Meer informatie over banden voor campers:

CP banden:

Camperbanden moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zogenaamde "CP-banden" zijn ontwikkeld en goedgekeurd voor gebruik bij campers.

De identifier "CP" staat voor "Camping". Dit zijn C-banden ("Commercieel" of "Vracht") die zijn geoptimaliseerd voor speciale vereisten zoals een lange levensduur van campers. CP-banden worden onder meer vervaardigd door Michelin en Continental.

CP-banden zijn ontworpen voor campers, maar ook caravans, en hebben een versterkte onderconstructie van de band. CP-banden, waarvan de constructie overeenkomt met die van C-banden, bieden een hoge laadcapaciteit. Door aanzienlijk hogere luchtdruk bieden CP-banden een hoger draagvermogen en tegelijkertijd een betere bescherming tegen mechanische schade. De versterking heeft meerdere lagen, b.v. bij de band 205/55 R16 99 CP V. Dit betekent dat de banden beschermd zijn tegen schuin afslijten, zelfs tijdens langere gebruiksperioden.

Advies en verkoop van camperbanden: maak gebruik van uw mogelijkheden

Komen eigenaren van campers naar uw werkplaats voor de voorbereiding van de vakantie? Heel goed! Bekijk de banden dan van dichterbij en controleer ze op beschadiging, verminderde luchtdruk of tekenen van slijtage. Zelfs kijken naar de DOT, de productiedatum, kan geen kwaad. Vooral bij voertuigen die aan een lange levensduur worden blootgesteld - vaak bij wind en weer - worden de banden vaak onderschat of vergeten.

Ook hier bent u een veelgevraagd expert en kunt u scoren met goed advies en service. Probanden.be ondersteunt u graag met de juiste selectie en de beste inkoopvoorwaarden zonder extra kosten.


U bent een particuliere klant?

Als u online banden voor uw voertuig wilt kopen, klik dan hier .


Nog geen klant?

Registreer nu gratis