Kansen grijpen - samen groeien: word een partnergarage van Delticom

De bandenhandel verandert: de digitalisering neemt gestaag toe en mensen worden steeds mobieler. Dit beïnvloedt ook het consumentengedrag. Klinkt dit als slecht nieuws voor bandenhandelaren? Nee, het betekent nieuwe kansen die intelligent benut moeten worden om uzelf te positioneren als duurzame mobiliteitspartner! Bij Delticom zijn we ervan overtuigd dat online en offline bandenhandelaren van elkaar kunnen profiteren.

Werf gratis nieuwe klanten met Delticom AG

Reclamemaatregelen om nieuwe klanten te werven zijn duur en leiden vaak tot verliezen. Werk met ons samen om de traditionele route te omzeilen en profiteer van de kansen die de online bandenhandel biedt als Delticom partnergarage. Het aandeel banden dat via internet wordt verkocht blijft immers groeien, dus de behoefte aan service blijft bestaan. Dit is precies waar u als partnergarage van kunt profiteren!

Delticom AG is Europa's grootste online bandenverkoper met meer dan 12 miljoen klanten wereldwijd. Als partnergarage van Delticom raden wij uw werkplaats aan voor gratis montage en service in onze eindklanten-winkels zoals Autobandenmarkt.be, Tirendo en nog veel meer.

Als partnergarage van Delticom bereikt u potentiële nieuwe klanten.

  • regionaal
  • zonder verlies door verspilling aan reclame
  • zonder dat u uw eigen advertenties hoeft te maken
  • en helemaal gratis!

Verzeker uw kans op extra zaken, zoals inspecties of olieverversingen, en behoud klanten op de lange termijn om uw bedrijf te laten groeien.

Word een Delticom partnergarage - meld u hier aan!

Zorg voor inkoopvoordelen bij het kopen van banden als partnergarage

Nieuwe klanten uit de online winkels zijn echter niet de enige bron van potentie. Als partnergarage van Delticom krijgt u ook gratis toegang tot onze online shop voor zakelijke klanten - probanden.be. Hier bieden we u een buitengewoon portfolio aan banden, velgen en complete wielen voor alle soorten voertuigen.

Profiteer als partnergarage van onze aantrekkelijke dealervoorwaarden:

  • Enorme selectie van merken en modellen voor elk voertuig van de klant
  • Topprijzen zonder minimale afnamehoeveelheden
  • Snelle en gratis levering vanuit eigen magazijnen en betrouwbare leveranciers
  • Geen registratie - of gebruikskosten

Gebruik uw toegang tot probanden.be voor uw eigen zaken op locatie en bied elke klant de juiste band aan, zonder dat u uw eigen voorraad hoeft aan te houden!

Meer is meer: geniet van extra voordelen als Premium- en Excellence-partner

U kunt op verschillende manieren profiteren van de voordelen van het Delticom garagepartnerschap! U verdient niet alleen geld door extra bestellingen bij Delticom-winkels, maar u bespaart ook geld door meer bestellingen te plaatsen via Probanden.be. Hoe meer bestellingen u ontvangt en hoe meer bestellingen u plaatst, hoe groter de voordelen die u als Delticom-partner geniet!

Basis Premium Excellence
Gekwalificeerde contactpartners
Standaardvermelding in Delticom Shops
Voorkeursvermelding als toppartner in Delticom Shops
Aankoopvoordelen via probanden.be
Directe aantrekkelijke kortingen op probanden.be
Marketingondersteuning

Grijp nu de kans

Word een Delticom partnergarage - meld u hier aan!


U bent een particuliere klant?

Als u online banden voor uw voertuig wilt kopen, klik dan hier .


Nog geen klant?

Registreer nu gratis