Problemen met aanmelden bij probanden?

Heeft u problemen bij het aanmelden? Is dit een van de problemen die hieronder zijn vermeld? Wanneer u nog andere vragen heeft wilt u dan een berichtje sturen naar probanden-be-nl@delti.com , wij zullen zo spoedig mogelijk contact met uw opnemen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Bent u een nieuwe gebruiker?

Om toegang te krijgen tot probanden moet u zich aanmelden. Klik op "Nu registreren !" dan komt u in het registratiescherm. De registratie is snel en eenvoudig. Nadat u dit heeft afgerond krijgt u van ons zo snel mogelijk gebruikersnaam en wachtwoord.

Bent u uw wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Om toegang te krijgen moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord exact invoeren. Het wachtwoord kan niet uit leestekens en bijzondere tekens zijn opgebouwd. Wanneer u uw gegevens bent kwijt geraakt dan kunt u ons fax  0032 258 821 53 sturen met de gegevens van uw bedrijf [naam en adres]. Wij zenden dan per fax uw gebruikersnaam en/of een nieuw wachtwoord.

CliŽnten inloggen


U bent een particuliere klant?

Als u online banden voor uw voertuig wilt kopen, klik dan hier .


Nog geen klant?

Registreer nu gratis

Vraag van de maand

Heeft u de mogelijkheid om pakketten 's nachts te ontvangen? Zo ja, wilt u nachtlevering?© 2001-2021 Delticom AG - pneus-auto.be - swebd12
s